Stelian Tănase a suferit un INFARCT. Directorul general al TVR este internat la terapie intensivă

Stelian Tănase, directorul general interimar al TVR, a suferit un infarct sâmbătă seară, iar în prezent este internat în secţia de terapie intensivă la Spitalul Fundeni din Bucureşti, potrivit tvr.ro.

2943 afișări
Imaginea articolului Stelian Tănase a suferit un INFARCT. Directorul general al TVR este internat la terapie intensivă

Stelian Tănase (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Starea lui Stelian Tănase este stabilă şi luni va fi scos de la terapie intensivă, potrivit tvr.ro.

Surse apropiate familiei au declarat pentru MEDIAFAX că Stelian Tănase, în vârstă de 62 de ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale constând în montarea unui stent.

Potrivit aceloraşi surse, medicii sunt optimişti în privinţa stării de sănătate a lui Stelian Tănase.

Săptămâna trecută, Stelian Tănase urma să primească votul Parlamentului pentru funcţia de preşedinte-director general al TVR, însă votul a fost amânat din lipsă de cvorum.

Stelian Tănase- scriitor, politolog, scenarist, regizor şi realizator TV - a fost numit director general interimar al Televiziunii Române, de Parlament, pe 20 decembrie 2013.

Fostul Consiliu de Administraţie al TVR, care era condus de preşedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Săftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici