Tare.ro a lansat "Sclavele mele"-primul show interactiv din România unde userii "poruncesc" acţiunea

Tare.ro a lansat, luni, serialul "Sclavele mele", primul show interactiv din România în care userii "poruncesc" acţiunea.

1171 afișări
Imaginea articolului Tare.ro a lansat "Sclavele mele"-primul show interactiv din România unde userii "poruncesc" acţiunea

Tare.ro a lansat "Sclavele mele"-primul show interactiv din România unde userii "poruncesc" acţiunea

Din 8 februarie, internauţii se pot delecta direct de acasă, din faţa calculatoarelor, cu primul show cu adevărat interactiv din România, "Sclavele mele", singurul în care utilizatorii sunt cei care "poruncesc" virtual celor trei fotomodele ce să facă în episodul viitor şi la finalul căruia se pot întâlni şi în viaţa reală cu una dintre protagoniste.

Timp de cinci săptămâni, utilizatorii care intră pe www.sclavelemele.ro le pot vedea pe cele trei eroine ale show-ului (Katy, Roxy şi Suzy) în postura de tinere angajate la o linie erotică, context în care se confruntă cu cele mai inedite situaţii.

În calitate de stăpâni, userii sunt cei care pot decide atât ce se întâmplă în viitorul episod al show-ului, cât şi subiectul următorului post de pe videoblog-ul fiecăreia dintre protagoniste.

Protagonistele serialului exclusiv online sunt toate fotomodele cunoscute. Rolul lui Roxy, nebunatica show-ului, este interpretată de Denisa Andreea Tănase, fotomodelul care şi-a făcut debutul în lumea modei ca Miss Litoral în 2003. Katy, cea de-a doua sclavă şi ingenua show-ului, este interpretată de Mihaela Cocoş, obişnuită deja cu televiziunea din apariţiile în cadrul emisiunii de divertisment "Ţara lu' Papură Vodă". Cea de-a treia protagonistă este Suzy, profesionista, pe numele ei adevărat Aminata Diakite. Aceasta a apărut într-un pictorial dintr-o revistă destinată exclusiv bărbaţilor şi a participat la mai multe prezentări de modă.

Utilizatorii curioşi să afle ce se întâmplă în culisele show-ului vor găsi pe site momente haioase de la filmări şi informaţii noi despre cele trei fete.

"Sclavele mele" este un proiect susţinut de Tare.ro, în care utilizatorul decide şi porunceşte ce vor face cele trei fete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici