Târgul de carte şi muzică "George Enescu", în perioada 14 - 22 septembrie, în Capitală

Târgul de carte şi muzică "George Enescu", organizat de Asociaţia Muzicală Grafoart, va avea loc în perioada 14 - 22 septembrie, în Piaţa "George Enescu" din Bucureşti, potrivit Institutului Cultural Român (ICR).

217 afișări
Imaginea articolului Târgul de carte şi muzică "George Enescu", în perioada 14 - 22 septembrie, în Capitală

Târgul de carte şi muzică "George Enescu", în perioada 14 - 22 septembrie, în Capitală (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Târgul de carte şi muzică "George Enescu" va reuni cele mai importante edituri, case de discuri din ţară şi străinătate, prilejuind numeroase lansări. Totodată, vor avea loc evenimente culturale pe o scenă amplasată în aer liber, în concordanţă cu tematica Festivalului Internaţional "George Enescu" (1 - 28 septembrie), dar şi proiecţii ale unor spectacole din cadrul festivalului.

Târgul de carte şi muzică "George Enescu" este organizat de Asociaţia Muzicală Grafoart, sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, prin ArCuB.

Termenul limită pentru înscrierea şi programarea evenimentelor este 23 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici