TOP SERIALE TV 2016 / Seriale de văzut în 2016: Crime, hackeri, oraşe misterioase şi carteluri de droguri - VIDEO

Mr. Robot, inspirat de "Fight Club", Ray Donovan cu Jon Voight, The Night Of, despre crime şi mistere, Stranger Things, cu dispariţii într-un oraş de munte şi Narcos, serial bazat pe istoria infamului Pablo Escobar, liderul cartelului Medelin din Columbia. Iată ce seriale sunt must-see acum:

44935 afișări
Imaginea articolului TOP SERIALE TV 2016 / Seriale de văzut în 2016: Crime, hackeri, oraşe misterioase şi carteluri de droguri - VIDEO

TOP SERIALE TV 2016 / Seriale de văzut în 2016: Crime, hackeri, oraşe misterioase şi carteluri de droguri - VIDEO

TOP SERIALE TV 2016 / SERIALE DE VĂZUT ÎN 2016:

1. Mr. Robot (2015- )
Televiziune: USA
In prezent rulează Sezonul 2, episoadele se difuzează in fiecare Miercuri în SUA. În România se pot vedea a doua zi.

Elliot (Rami Malek), împreună cu un grup misterios, cu denumirea de „fsociety”, îşi foloseşte abilităţile programator şi hacking pentru a distruge corporaţia pentru care lucrează şi care controlează societatea.

Un rol important în serial îl are tatăl lui Elliot, jucat de actorul Christian Slater, care a şi câştigat unul din cele două „Globuri de Aur”, pentru Cea mai bună performanţă în rol secundar – Serial, Miniserie sau Film de Televiziune, celălalt „Glob de Aur” fiind câştigat pentru Cel mai bun show de televiziune – Dramă.

FUN FACT: Serialul este inspirat din romanul lui Chuck Palahniuk „Fight Club”, respectiv filmul cu acelaşi nume, regizat de David Fincher. 

Ambele poveşti sunt bazate pe un grup de oameni, condus de o persoana cu dublă personalitate, care vor să reformeze societatea în care trăiesc.

TRAILER SEZONUL 2

IMDb Rating: 8.8 @ 167,756 voturi

2. Ray Donovan (2013- )
Televiziune: Showtime
În prezent rulează Sezonul 4, episoadele se difuzează în fiecare Duminică în SUA. În România se pot vedea a doua zi.

Ray (Liev Schreiber) rezolvă problemele persoanelor importante din Los Angeles, dar probleme adevărate încep odată cu eliberarea din penitenciar a tatălui său, Mick (Jon Voight), care are obiceiul să strice totul în jurul său.

Jon Voight a câştigat „Globul de Aur”, în 2014, pentru Cea mai bună performanţă în rol secundar – Serial, Miniserie sau Film de Televiziune, pentru rolul din „Ray Donovan”. Acesta nu este străin premiilor acordate în filme şi televiziune, în tinereţe a luat Oscarul acasă pentru pelicula „Coming Home” (1978).

TRAILERUL SEZONULUI 4

IMDb Rating: 8.3 @ 45,924 voturi

3. The Night Of (2016)
Televiziune: HBO
Finalul mini-seriei a avut loc pe 28 August 2016.
The Night Of este bazat pe serialul de televiziune „Criminal Justice”, produs în Marea Britanie.

Personajul principal, Naz (Riz Ahmed), pakistan stabilit în SUA, este un student obişnuit, care după o noapte de petrecut cu o femeie străină, se trezeşte cu aceasta înjunghiată de moarte, fără să îşi aducă aminte nimic.

TRAILERUL MINI-SERIEI

IMDb Rating: 9.1 @ 17,254 voturi.

4. Stranger Things (2016- )
Televiziune: Netflix
Seria a fost lansată pe 15 iulie 2016, în reţeaua Netflix.

Într-un oraş mic, de munte, un băieţel dispare şi este căutat de mama sa, şeriful oraşului şi prietenii săi. Lucrurile iau o întorsătură când în oraş apare o fetiţă, care îi va ajuta să îşi găsească prietenul dispărut.
Atmosfera serialului este tipică Americii din anii ’80.

Show-ul este unic, deoarece creatorii (Matt Duffer ş Ross Duffer – The Duffer Brothers) au ales să facă un serial pentru adulţi, dar cu copii în rolurile principale.
Plus, adulţii din film sunt interpretaţi de actori iconici din anii ’80, cum ar fi Winona Ryder şi David Harbour.

TRAILERUL SEZONULUI 1

IMDb Rating: 9.1 @ 135,988 voturi.

5. Narcos (2015- )
Televiziune: Netflix
Primul sezon a apărut în 28 August 2015. Al doilea sezonul este aşteptat pe 2 Septembrie 2016.

Serialul este bazat pe infamul Pablo Escobar, liderul cartelului Medellin, din Columbia.
Ce face deosebit serialul este dualitatea, povestea este narată atât din partea americanilor, care voiau să îl captureze pe Escobar, cât şi din partea columbienilor.
Este folosită atât limba engleză, cât şi limba spaniolă, acest aspect oferind autenticitate seriei.

FUN FACT: Serialul a fost reînnoit după câteva zile de la lansare (3 Septembrie 2015), datorită succesului generat.

TRAILERUL SEZONULUI 2

IMDb Rating: 8.9 @ 116,070 voturi.



 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici