Trupele Amorhpis, Soilwork şi Jinjer vor concerta în Bucureşti, pe 22 ianuarie 2019

Trupele rock Amorhpis, Soilwork şi Jinjer vor susţine un concert la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti pe 22 ianuarie 2019, iar în deschiderea show-ului va cânta grupul Nailed to Obscurity, potrivit organizatorilor.

151 afișări
Imaginea articolului Trupele Amorhpis, Soilwork şi Jinjer vor concerta în Bucureşti, pe 22 ianuarie 2019

Trupele Amorhpis, Soilwork şi Jinjer vor concerta în Bucureşti, pe 22 ianuarie 2019

Biletele pentru acest eveniment se găsesc online, pe iabilet.ro, în magazinele Flanco şi în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/bilete-concert-amorphis-soilwork-si-jinjer-35259/). Preţurile variază între 95 de lei (early bird) şi 186 de lei (golden circle, la intrare).

Finlandezii de la Amorphis se întorc în Bucureşti, pentru a prezenta cel mai recent album al trupei, "Queen of Time", dar şi piese care i-au făcut celebri de atâţia ani.

Formată în 1990, trupa finlandeza Amorphis a avut o ascensiune rapidă pe scena metalului internaţional, stilul abordat la început fiind death metal, însă, odată cu trecerea timpului, stilul formaţiei a evoluat către progresiv metal şi melodic death metal.

Amorphis a lansat al 13-lea material de studio, "Queen of Time", pe 18 mai, după o pauză de trei ani. Albumul marchează întoarcerea basistului Ollikka Laine, primul al formaţiei.

Trupa Soilwork vine din Suedia şi este prezentă pe scena metalului din 1995. A lansat zece materiale de studio, cel mai recent dintre ele fiind "The Ride Majestic" (2015).

De-a lungul timpului, în Soilwork au mai activat artişti precum Dirk Verbeuren, care în prezent este toboşarul Megadeth, şi Daniel Atonsson, fost basist şi în Dark Tranquillity.

Trupa Jinjer se întoarce în Bucureşti după concertul susţinut alături de Arch Enemy. Formata în anul 2010, dupa ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer şi-a câştigat în scurt timp titlul de cea mai bună formaţie de metal din Ucraina. Cu influenţe precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death şi Chimaira, Jinjer abordeaza un mix inteligent de progressive si groove metal, combinat cu elemente funk, raggae şi jazz. Dedicaţi în totalitate muzicii pe care o creează, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind "King of Everything", la casa de discuri Napalm Records.

Concertul va fi deschis de germanii de la Nailed to Obscurity, trupă activă din 2005, cu trei albume lansate, care au conturat ca stil un melodic-doom metal. Cel mai recent album a fost lansat în 2017 şi se intituleaza "King Delusion".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici