Doi militari israelieni, ucişi în luptele din sudul Fâşiei Gaza

Doi militari israelieni, ucişi în luptele din sudul Fâşiei Gaza. Este vorba despre doi tineri care au fost ucişi în urma unei explozii. Anunţul a fost făcut de Forţele de Apărare ale Israelului (IDF).

267 afișări
Imaginea articolului Doi militari israelieni, ucişi în luptele din sudul Fâşiei Gaza

Doi militari israelieni, ucişi în luptele din sudul Fâşiei Gaza

Reprezentanţii IDF spun că doi militari israelieni au fost ucişi sâmbătă în luptele din sudul Fâşiei Gaza, potrivit Reuters.

Cei doi soldaţi au murit într-o explozie în zona Rafah. Un ofiţer şi alţi doi soldaţi au fost răniţi grav, a mai transmis IDF.

Cei doi militari ucişi erau ambii sergenţi comandanţi în vârstă de 20 de ani şi aparţineau unităţii de recunoaştere a Brigăzii Givati. Potrivit statisticii, de la începutul operaţiunii din Gaza 282 de militari israelieni au fost ucişi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici