Trupul neînsufleţit al jurnalistului Mile Cărpenişan, dus la capela din cimitirul "Rusu Şirianu"

Trupul neînsufleţit al jurnalistului Mile Cărpenişan, care a murit, cu o zi în urmă, la Spitalul Judeţean din Timişoara, va fi dus, marţi, la ora 14.00, la capela din cimitirul "Rusu Şirianu" din municipiu, iar înmormântarea a fost programată să aibă loc miercuri, la ora 15.00.

110 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al jurnalistului Mile Cărpenişan, dus la capela din cimitirul "Rusu Şirianu"

Trupul neînsufleţit al jurnalistului Mile Cărpenişan, dus la capela din cimitirul "Rusu Şirianu" (Imagine: Jurnalul.ro)

Apropiaţii familiei au spus că ultimele detalii privind înmormântarea lui Mile Cărpenişan au fost stabilite, iar priveghiul va începe de marţi, după ce trupul tânărului va fi preluat de la Spitalul Judeţean din Timişoara şi va fi dus, la ora 14.00, la capela din incinta cimitirului "Rusu Şirianu", unde vor avea loc funeraliile.

La înmormântarea de miercuri şi-au anunţat prezenţa zeci de prieteni din ţară, dar şi din străinătate, precum şi mulţi colegi din presă.

Jurnalistul timişorean Mile Cărpenişan a murit, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara, unde era internat de săptămâna trecută, fiind în comă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici