Twitter a cumpărat o societate specializată în reţele sociale şi TV

Reţeaua de microblogging Twitter a achiziţionat Trendrr, o societate specializată în analiza în timp real a mesajelor postate pe reţelele sociale cu privire la conţinutul televizat.

110 afișări
Imaginea articolului Twitter a cumpărat o societate specializată în reţele sociale şi TV

Twitter a cumpărat o societate specializată în reţele sociale şi TV

Anunţul a fost făcut miercuri, de societatea Trendrr, un start-up lansat în 2007 la New York.

Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică.

"În ultimii cinci ani, am deschis calea pentru lucrul în timp real cu datele despre conţinutul de televiziune", a spus, într-un mesaj postat pe blogul personal, proprietarul Trendrr, Mark Ghuneim.

"Suntem încântaţi să ne alăturăm echipei de importanţă internaţională de la Twitter, fapt care ne va permite să realizăm proiecte foarte importante pentru îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor (de reţele sociale), a media şi a advertiserilor", a mai spus el.

Aplicaţia dezvoltată de Trendrr permite analiza mesajelor postate pe reţelele sociale cu privire la programele de televiziune şi reclame, oferind informaţii referitoare la percepţia publicului despre aceste programe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici