Un teatru italian a anulat spectacolele unui dansator rus care are tatuaje cu Putin

Un teatru italian a anulat spectacolele unui dansator rus care are trei tatuaje cu Vladimir Putin pe piept şi pe umeri.

635 afișări
Imaginea articolului Un teatru italian a anulat spectacolele unui dansator rus care are tatuaje cu Putin

Un teatru italian a anulat spectacolele unui dansator rus care are tatuaje cu Putin

Spectacolul lui Serghei Polunin de la teatrul Arcimboldi din Milano a fost anulat „din cauza campaniei presante pe internet şi pe reţelele de socializare", au anunţat reprezentanţii instituţiei, potrivit Sky News. Acesta trebuia să aibă loc pe 28 şi 29 ianuarie.

În trecut, Polunin trebuia să joace şi în spectacolul de balet „Rasputin - Dance Drama", dar acesta a fost amânat în repetate rânduri din cauza pandemiei COVID.

Teatrul a anunţat că anularea a fost un act de „responsabilitate politică şi morală", având în vedere „tensiunile şi ameninţările".

Cei de la teatru au mai spus că au luat această decizie de comun acord cu compania artistului. Ei mai susţin că sunt împotriva războiului din Ucraina, menţionând că au pus în scenă spectacole ale grupului de disidenţi ruşi Pussy Riot şi ale artiştilor ucraineni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
teatru,
tatuaje,
putin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici