Valentin Jucan, membru al CNA: Laura Georgescu are o problemă cu mine, din faptul că am făcut plângere penală

Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a declarat pentru MEDIAFAX, că "intimidările" de care se ocupă preşedintele CNA Laura Georgescu nu îl vor încetini din demersurile pe care le face pentru ca aceasta "să plătească pentru abuzurile şi ilegalităţile pe care le comite".

414 afișări
Imaginea articolului Valentin Jucan, membru al CNA: Laura Georgescu are o problemă cu mine, din faptul că am făcut plângere penală

Valentin Jucan, membru al CNA: Laura Georgescu are o problemă cu mine, din faptul că am făcut plângere penală

Într-un document remis joi seară MEDIAFAX, intitulat "Apel public al preşedintelui CNA, Laura Georgescu, către un membru al Consiliului, dl. Valentin Alexandru Jucan", aceasta spune: "Având în vedere că astăzi, 27.06.2013, la ora 15.30, şedinţa publică a Consiliului Naţional al Audiovizualului s-a suspendat din lipsă de cvorum, vă somez public, domnule Valentin Alexandru Jucan, membru CNA, să participaţi la şedinţele publice ale Consiliului care se desfăşoară în fiecare săptămână, marţea şi joia, acceptând ca în celelalte 3 zile lucrătoare ale săptămânii să participaţi la proiectele instituţiei şi nu la audienţele publice pe care le-aţi solicitat, prin abuz de încredere, celorlalţi membri ai CNA".

În acelaşi document, Laura Georgescu mai spune că Jucan a adus atingere imaginii Consiliului Naţional al Audiovizualului, declarând la postul B1 TV că "CNA este cea mai coruptă instituţie din România".

"Eu nu am declarat aşa ceva la B1 (...) În comentariile celor de la B1 TV, cei din studio au afirmat, şi citez din declaraţiile lor, 'că CNA este cea mai coruptă instituţie'. Nu eu am spus", a declarat pentru MEDIAFAX Valentin Jucan.

De asemenea, Jucan a spus că el a anunţat CNA de o săptămână că nu va participa la şedinţa de joi a instituţiei. "S-a suspendat, dar nu din cauza mea (...) Eu mi-am făcut cerere de concediu, nu înţeleg de ce dânsa face astfel de somaţii. Eu am anunţat de o săptămână că nu voi participa. Cvorumul este de minim opt. Restul unde au fost? Pe ceilalţi nu-i somează? Doamna preşedintă are o problemă cu mine şi această problemă provine din faptul că eu am făcut acea plângere penală (...) Nu am ce să comentez la treaba asta. Are preocupări altele decât cele ale unui preşedinte CNA", a mai menţionat acesta pentru MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici