Veşti rele pentru fanii Peaky Blinders. Anunţul făcut de BBC

  • Gruparea Peaky Blinders a existat în realitate
  • Acţiunea se termină când începe al Doilea Război Mondial
  • Realul Thomas Shelby ar fi avut o avere de 450 de milioane de lire sterline
3400 afișări
Imaginea articolului Veşti rele pentru fanii Peaky Blinders. Anunţul făcut de BBC

Veşti rele pentru fanii Peaky Blinders. Anunţul făcut de BBC

Abia aşteptai să-l vezi pe Thomas Shelby şi băieţii lui în acţiune? Veşti proaste. BBC a confirmat că nu va mai continua serialul iar sezonul 6 va fi ultimul. La fel ca multe producţii în timpul pandemiei, Steven Knight, creatorul seriei, a spus că a fost forţat să facă o pauză pentru a menţine distribuţia şi echipajul în siguranţă. Filmările ultimului sezon au început în această lună.

Dar nu te întrista acum, o să-ţi dau şi o veste bună. Cu toate că serialul se termină, producatorii au anunţat că seria va continua sub altă formă. Asa ca ne putem astepta la un film sau un spin off. Dar până atunci, suntem atenţi la ordinul celor de la Peaky Blinders

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici