VIDEO Librărie de poveste, desprinsă din filele cărţilor fantasy şi SF. Cum i-a cucerit pe chinezi magazinul unic în lume

  • Librăriile sunt la modă, mai ales atunci când vin cu un concept actual
  • Cărţile nu sunt singura atracţie, ci şi designul deosebit al magazinelor
  • În China, noua librărie Zhongshuge i-a lăsat pe clienţi fără cuvinte
797 afișări
Imaginea articolului VIDEO Librărie de poveste, desprinsă din filele cărţilor fantasy şi SF. Cum i-a cucerit pe chinezi magazinul unic în lume

FOTO: Profimedia

La ce te gândeşti când auzi cuvântul „librărie”? Pentru iubitorii de cărţi, o excursie printre rafturile cu coperţi colorate poate fi comparată cu o zi petrecută la Disneyland. Mai ales atunci când tehnologia se împrieteneşte cu tradiţia veche de sute de ani a librarilor.

Dacă ai mai auzit până acum de biblioteci şi librării de poveste şi ai visat să petreci măcar câteva ore în atmosfera lor magică, trebuie să vezi la ce s-au gândit chinezii din oraşul Dujiangyan, provincia Sichuan.

Magazinul unic în lume, care şi-a deschis uşile pe 22 noiembrie, a fost proiectat de un grup de specialişti din Shanghai, iar designul e inspirat din proiectul Dujiangyan, pentru conservarea apelor. Jocul oglinzilor este uimitor, iar efectul luminos îţi taie răsuflarea.

Încântaţi, vizitatorii care au trecut pragul librăriei Zhongshuge nu s-au putut abţine să nu facă fotografii, înainte de a porni în căutarea cărţilor preferate.

 

Nu este singura librărie Zhongshuge cu un design inedit. Iată cum arată magazinul din Chongqing, China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici