Vlad Craioveanu se alătură echipei Smart FM

Vlad Craioveanu se alătură echipei SmartFM, care emite pe 107,3 MHz, şi va realiza, începând de marţi, emisiunea din drive-time "B Smart!", alături de Manuel Dinculescu, informează postul de radio.

886 afișări
Imaginea articolului Vlad Craioveanu se alătură echipei Smart FM

Vlad Craioveanu se alătură echipei Smart FM (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

"B Smart cu Craioveanu şi Dinculescu" va fi difuzat de luni până vineri, între orele 15:00 şi 18:00.

"Mă încântă numele cu care m-am întâlnit la SmartFM şi, de asemenea, sunt fericit că pot împărtăşi aceeaşi viziune despre radio cu oameni avizaţi din domeniu", a spus Vlad Craioveanu.

Vlad Craioveanu a mai lucrat la Guerilla, Radio 21, VibeFM şi, cel mai recent, la Tanănana.

Vlad Craioveanu a mai făcut echipă cu Manuel Dinculescu, în 2013 şi 2014, la Radio 21, când realizau împreună cu Dj Andi şi Orlando emisiunea "Patrula 21".

Smart FM este deţinut de jurnalistul Marius Tucă. Printre realizatorii Smart FM se numără actorul Marius Manole şi actriţele Dorina Chiriac şi Rodica Mandache.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici