Woody Allen şi Ethan Coen colaborează la un spectacol de teatru pus în scenă pe Broadway

Woody Allen, Ethan Coen şi scenarista Elaine May au scris scenariile pentru trei minipiese de teatru într-un singur act, jucate împreună în acelaşi spectacol, ce va avea premiera pe Broadway (New York) în a doua jumătate a acestui an.

56 afișări
Imaginea articolului Woody Allen şi Ethan Coen colaborează la un spectacol de teatru pus în scenă pe Broadway

Woody Allen (Foto) şi Ethan Coen colaborează la un spectacol de teatru pus în scenă pe Broadway (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul John Turturro, unul dintre preferaţii fraţilor Ethan şi Joel Coen, va regiza acest proiect, intitulat "Relatively Speaking", informează bbc.co.uk.

Woody Allen a declarat pentru The New York Times că piesa se va intitula "Honeymoon Hotel".

Cineastul american a precizat că producţia sa va fi "o comedie mare, creată pentru a-i face pe oameni să râdă, nu pentru a revigora valorile sociale".

Ethan Coen - care a regizat şi produs cu fratele său Joel filme celebre precum "Nu există ţară pentru bătrâni" şi "Fargo" - îşi va face debutul pe Broadway cu această minipiesă, intitulată "Talking Cure".

Piesa scrisă de Elaine May, de două ori nominalizată la Oscar, pentru "Cum să ajungi preşedinte/ Primary Colors" (1998) şi "Raiul mai poate aştepta/ Heaven Can Wait" (1978), se intitulează "George Is Dead".

În 1995, Woody Allen a colaborat cu Elaine May şi David Mamet la spectacolul "Death Defying Acts", un spectacol cu trei piese de comedie într-un singur act, care a fost jucat pe Broadway aproape un an.

Spectacolul "Relatively Speaking" va avea premiera pe Broadway în luna octombrie.

Woody Allen, care a debutat pe Broadway în calitate de actor în anul 1969, a declarat că nu va juca în acest spectacol. Cel mai recent spectacol de teatru pe care l-a regizat cineastul american se intitulează "A Second Hand Memory" şi a avut premiera în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici