YouTube a prezentat serviciul contra cost YouTube Music Key

YouTube a prezentat serviciul contra cost YouTube Music Key, care va fi disponibil începând cu săptămâna viitoare şi permite utilizatorilor excluderea reclamelor care rulează pe site, în condiţiile în care Google investeşte în zona de divertisment, pentru a-şi creşte veniturile.

265 afișări
Imaginea articolului YouTube a prezentat serviciul contra cost YouTube Music Key

YouTube a prezentat serviciul contra cost YouTube Music Key

Pentru început, YouTube Music Key va fi disponibil pe baza unei invitaţii, utilizatorii care primesc această opţiune urmând să beneficieze de noul serviciu gratuit timp de şase luni. Ulterior, clienţii vor plăti un abanoment de 7,99 dolari pe lună, relatează Bloomberg.

Utilizatorii care nu primesc astfel de invitaţii, dar care vor să folosească noul serviciu trebuie să plătească 9,99 dolari pe lună.

YouTube Music Key include şi abonarea la Google Play Music, serviciul de streaming oferit în prezent de Google. De asemenea, YouTube introduce noi instrumente pentru căutarea întregului album al unui artist şi a melodiilor care nu au asociate şi clipuri video.

Şi aplicaţia YouTube pentru smartphone-uri va fi îmbunătăţită, prin adăugarea unei funcţii legate de muzica favorită şi de recomandarea unor liste de melodii.

În luna iunie, YouTube a anunţat că intenţionează să lanseze un serviciu contra cost de streaming de muzică, care va exclude reclamele. Proiectul nu a fost, însă, pus în aplicare în acel moment, întrucât divizia Google a primit critici de la organizaţii ale producătorilor din industria muzicală privind termenii nefavorabili ai contractelor impuse de companie.

Platforma online YouTube a fost înfiinţată în 2005 de trei foşti angajaţi ai PayPal, iar în noiembrie 2006 a fost cumpărată de Google pentru 1,65 de miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici