Zeci de mesaje de condoleanţe, pe pagina de Facebook a sopranei Mirela Zafiri, care a decedat luni

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe pagina de Facebook a sopranei Mirela Zafiri, care a decedat luni, la vârsta de 41 de ani, după o grea suferinţă.

1168 afișări
Imaginea articolului Zeci de mesaje de condoleanţe, pe pagina de Facebook a sopranei Mirela Zafiri, care a decedat luni

Zeci de mesaje de condoleanţe, pe pagina de Facebook a sopranei Mirela Zafiri, care a decedat luni (Imagine: Ovidiu Matiu / MediafaxFoto)

Mirela Zafiri a decedat luni, după o grea suferinţă. Rudele şi prietenii îi vor fi alături, începând din această după-amiază, la Lugoj, potrivit unui anunţ postat de apropiaţii sopranei pe pagina de Facebook a artistei.

Printre cei care îi aduc un ultim omagiu artistei pe pagina sa de Facebook se numără şi mezzosoprana Ruxandra Donose. "Cu gândul şi sufletul la tine, Mirela dragă, să te odihneşti în pace!", a scris Ruxandra Donose.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici