Ziarul Financiar, suplimentul După Afaceri Premium: Whishy-ul este noua şampanie

Whisky-ul detronează încet vinul şi şampania în inima pasionaţilor de băuturi rare şi gastronomie fină, se arată în suplimentul pentru luna martie După Afaceri (DA) Premium al Ziarului Financiar, apărut vineri, împreună cu ziarul, care oferă şi suplimentul de Turism.

341 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar, suplimentul După Afaceri Premium: Whishy-ul este noua şampanie

Ziarul Financiar, suplimentul După Afaceri Premium: Whishy-ul este noua şampanie

În ediţia de martie a suplimentului DA Premium cititorii pot afla detalii despre mărcile de whisky de lux care au luat locul şampaniei, despre călătoriile "sălbatice" în destinaţii inedite, despre croaziere de lux şi vase botezate de Sophia Loren, dar şi despre talentul coregrafului Gigi Căciuleanu.

La rubrica Weekend Perfect omul de afaceri Petru Berciu spune cât costă o masă într-un club din Miami şi care sunt restaurantele asiatice din Londra şi New York care trebuie încercate. Bijuterii, ceasuri, ultimele trenduri în design, propuneri gastronomice, cele mai noi gadgeturi şi ce maşini sunt la modă anul acesta, sunt doar câteva dintre rubricile noului număr al catalogului de business lifestyle După Afaceri Premium ce va fi disponibil la punctele de difuzare a presei vineri, 22 februarie, împreuna cu Ziarul Financiar.

Din paginile Suplimentului de Turism cititorii pot afla cât cheltuiesc românii pe vacanţe petrecute în străinătate, cum arată harta celor mai vizitate destinaţii de city break din Europa şi ce tarife se plătesc pentru astfel de pachete. În secţiunea "Analize" apare topul destinaţiilor în care se cazează cei mai mulţi dintre români, iar la rubrica "Tendinţe" aflăm noul trend în materie de turism, care constă în croaziere şi vacanţe exotice şi care a fost cea mai scumpă vacanţă vândută anul trecut.

Tot din paginile suplimentului de Turism cei interesaţi pot afla câţi sportivi din toată Europa a adus Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret din Europa, care s-a desfăşurat în perioada 17-22 februarie în Braşov, Poiana Braşov şi Predeal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici