Angajări la Ubisoft România: Producătorul de jocuri recrutează 300 de specialişti. Care sunt posturile vacante

Dezvoltatorul de jocuri video Ubisoft România va angaja 300 de specialişti, aceştia urmând să lucreze în noua clădire a companiei, astfel că numărul angajaţilor va ajunge la 1.500.

844 afișări
Imaginea articolului Angajări la Ubisoft România: Producătorul de jocuri recrutează 300 de specialişti. Care sunt posturile vacante

Angajări la Ubisoft România: Producătorul de jocuri recrutează 300 de specialişti (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Printre poziţiile pentru care Ubisoft caută angajaţi se află cele de programatori, game designeri, level designeri, PHP Developer, Solutions Arhitect, .net Arhitect, Linux System Administrator, BI Developer sau Quality Control.

Compania are 1.200 de angajaţi şi a anunţat marţi inaugurarea unui nou sediu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici