Aplicaţia de socializare Threads a fost lansată în Uniunea Europeană. Este un rival pentru X-ul lui Elon Musk

Aplicaţia de socializare Threads a fost lansată în Uniunea Europeană, la cinci luni după ce a fost lansată în alte părţi ale lumii.

334 afișări
Imaginea articolului Aplicaţia de socializare Threads a fost lansată în Uniunea Europeană. Este un rival pentru X-ul lui Elon Musk

Aplicaţia de socializare Threads a fost lansată în Uniunea Europeană. Este un rival pentru X-ul lui Elon Musk

Aplicaţia nu a putut fi folosită până acum în UE, care are reguli stricte în ceea ce priveşte datele şi tehnologiile mari, conform BBC.

Meta speră că va stimula interesul pentru platformă, care a câştigat peste 100 de milioane de utilizatori în prima săptămână, înainte ca aceste cifre să scadă.

Mark Zuckerberg a anunţat vestea printr-o postare pe Threads, salutând noii utilizatori din Europa.

Un purtător de cuvânt al Meta a declarat că platforma a suferit "îmbunătăţiri semnificative" de la lansarea sa în alte ţări, în luna iulie.

Lipsa unor caracteristici cheie, cum ar fi un site web şi o funcţie de căutare, a contribuit la diminuarea interesului iniţial al utilizatorilor.

"Începând de astăzi, persoanele din UE pot alege să creeze un profil Threads care este conectat la contul lor de Instagram - ceea ce înseamnă că au parte de aceeaşi experienţă ca toată lumea din întreaga lume - sau să folosească Threads fără profil", au declarat aceştia.

La doar trei săptămâni de la lansare, Zuckerberg a declarat că Threads a pierdut jumătate din utilizatori.

Lansarea de noi caracteristici a ajutat-o să recupereze majoritatea acestora - dar Threads rămâne mai puţin popular decât X şi are mult mai puţini utilizatori decât TikTok sau decât alte servicii Meta Instagram şi Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
threads,
ue,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici