Apple se apropie de un acord cu OpenAI pentru a utiliza ChatGPT pe iPhone-uri

  • Apple a ajuns la un acord cu OpenAI pentru a utiliza tehnologia acestui startup pe iPhone-uri.
  • Acest acord face parte dintr-un efort mai amplu al companiei din Cupertino de a aduce funcţii cu inteligenţă artificială pe dispozitivele sale.
  • Apple a purtat, de asemenea, discuţii cu Google cu privire la acordarea de licenţe pentru chatbotul Gemini.
368 afișări
Imaginea articolului Apple se apropie de un acord cu OpenAI pentru a utiliza ChatGPT pe iPhone-uri

Apple se apropie de un acord cu OpenAI pentru a utiliza ChatGPT pe iPhone-uri

Cele două părţi au finalizat termenii unui acord pentru utilizarea funcţiilor ChatGPT în iOS 18 al Apple, următorul sistem de operare pentru iPhone, afirmă surse citate de Bloomberg.

Apple a purtat, de asemenea, discuţii cu Google de la Alphabet cu privire la acordarea de licenţe pentru chatbotul Gemini al acestei companii. Aceste discuţii nu au dus la un acord, dar sunt în curs de desfăşurare.

Un acord cu OpenAI ar permite Apple să ofere un chatbot popular ca parte a unei avalanşe de noi funcţii ce utilizează inteligenţa artificială pe care intenţionează să le anunţe luna viitoare.

Anul trecut, Tim Cook, directorul executiv al Apple, a declarat că foloseşte ChatGPT de la OpenAI, dar a adăugat că există "o serie de probleme care trebuie rezolvate". El a promis că noile funcţii cu inteligenţă artificială vor veni în produsele Apple pe o "bază foarte chibzuită".

În cadrul conferinţei privind câştigurile Apple de săptămâna trecută, Tim Cook a susţinut că Apple ar avea un avantaj în domeniul inteligenţei artificiale.

"Credem în puterea de transformare şi în promisiunea inteligenţei artificiale şi credem că avem avantaje care ne vor diferenţia în această nouă eră, inclusiv combinaţia unică a Apple de integrare perfectă a hardware-ului, software-ului şi serviciilor", a declarat Cook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici