Auchan a remodelat hipermarketul real din Craiova, pe care îl redeschide joi sub marca sa

Auchan România va redeschide joi, sub brandul său, hipermarketul real din Craiova, al 14-lea remodelat din cele 20 cumpărate de la grupul german METRO, a anunţat retailerul.

1211 afișări
Imaginea articolului Auchan a remodelat hipermarketul real din Craiova, pe care îl redeschide joi sub marca sa

Auchan a remodelat hipermarketul real din Craiova, pe care îl redeschide joi sub marca sa

"Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile şi a constat în modificări tehnice şi comerciale (...) Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7.000 metri pătraţi, noul hipermarket Auchan Craioviţa oferă locuitorilor o gamă de peste 50.000 de produse", se arată într-un comunicat al companiei.

Acesta este al doilea hipermarket Auchan din Craiova.

Cu un program al deschiderilor de 3 magazine Auchan pe lună, compania urmează să finalizeze programul rebrandingului hipermarketurilor real la sfârşitul lunii aprilie. Magazinele rămase de remodelat sunt situate în Bacău, Bucureşti - AFI Cotroceni, Deva, Galaţi, Târgu Mureş şi Timişoara Nord.

Tranzacţia Auchan-Real a fost finalizată pe 12 septembrie 2013, ca urmare a acordului semnat în 30 noiembrie 2012 între grupul Auchan şi Metro Group şi a validării primite din partea Consiliului Concurenţei, la sfârşitul lunii iulie.

Anterior, retailerul a anunţat că va rebrandui cele 20 de hipermarketuri Real în mai puţin de un an, cu o investiţie de 40 milioane euro.

Auchan România, în noua sa dimensiune, are 31 de magazine deschise şi alte două în construcţie, o suprafaţă netă de vânzare de 252.000 metri pătraţi, peste 10.000 de angajaţi, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienţi anual şi o cifră de afaceri comună de peste 4,5 miliarde de lei, fără taxe.

Compania devine, astfel, unul dintre cei mai mari cinci angajatori privaţi din România şi a doua reţea de comerţ ca suprafaţă totală de vânzare la nivel naţional.

În prezent, Auchan gestionează la nivel mondial 834 hipermarketuri integrate şi 362 de centre comerciale şi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 62,1 miliarde euro, cu taxe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici