"AURUL" din agricultură. Ce trebuie să cultivi ca să primeşti cel puţin 100 de lei pe kg

Preţurile fructelor de pădure proaspete de pe raftul supermarketurilor au explodat în extrasezon ajungând la peste 100 lei kilogramul, în condiţiile în care producţia locală de zmeură şi mure s-a terminat.

8142 afișări
Imaginea articolului "AURUL" din agricultură. Ce trebuie să cultivi ca să primeşti cel puţin 100 de lei pe kg

"AURUL" din agricultură. Ce trebuie să cultivi ca să primeşti cel puţin 100 de lei pe kg

„În vara am vândut fructele de pădure la preţuri cuprinse între 14 şi 22 lei pe kilogram. Nici mie nu imi vine că cred că acum sunt 160 lei pe kilogram murele.“

Kilogramul de afine se găseşte în prezent pe rafturile supermarketurilor la un preţ mediu de 101 lei, zmeură ajunge la aproape 128 lei pe kilogram, murele la circa 160 lei pe kilogram, majoritatea fructelor fiind aduse din Olanda, potrivit informaţiilor trecute pe etichetele produselor.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici