Autorizaţie de construcţie pentru un nou mall în Capitală. Cum va arăta proiectul Victoria City Center din Bucureştii Noi - FOTO

Omul de afaceri canadian Michael Topolinski a obţinut autorizaţia de construcţie pentru proiectul Victoria City Center, urmând să aleagă constructorul luna viitoare, începerea lucrărilor fiind programată pentru iulie.

7273 afișări
Imaginea articolului Autorizaţie de construcţie pentru un nou mall în Capitală. Cum va arăta proiectul Victoria City Center din Bucureştii Noi - FOTO

Autorizaţie de construcţie pentru un nou mall în Capitală. Cum va arăta proiectul Victoria City Center din Bucureştii Noi (Imagine: residential.benevo.ro)

Deschiderea centrului comercial, închiriat în proporţie de 70% şi situat în zona de nord-vest a Bucureştiului, pe fosta platformă Textila Dacia din Bucureştii Noi, este programată pentru octombrie 2015, potrivit unui comunicat al companiei Benevo, deţinută de Topolinski.

Victoria City Center va cuprinde un centru comercial şi un turn de birouri cu o suprafaţă închiriabilă totală de 68.000 metri pătraţi, având acces direct la staţia de metrou Jiului. Printre chiriaşi se numără hipermarketul Cora, H&M, Hervis, C&A, Mango, Deichmann şi Koton, Cine Grand cu 8 săli. Centrul va avea un etaj care va cuprinde un spaţiu de divertisment şi de restaurante, atât în interior, cât şi exterior, însumând 12.000 metri pătraţi. De închirierea zonei de retail se ocupă compania Colliers.

Proiectul va avea o zonă de divertisment în aer liber, care include curse cu frânghii, tiroliană, escaladare şi rapel la perete, un patinoar şi una de interior, cu zonă de escaladare dedicată copiilor, la o scară mult mai mare.

Benevo începe faza de închiriere a unui spaţiu de 16.900 metri pătraţi pentru turnul de birouri care va include o suprafaţă adiţională de 3.000 metri pătraţi de retail conectată la centrul comercial, unde va fi amenajată şi o sală de fitness. Turnul de birouri va găzdui 2.000 de angajaţi.

"Ca urmare a cererii ridicate din prima fază a centrului, Benevo lucrează deja la faza a II-a a acestuia, care va înseamnă un plus de 15.000 metri pătraţi de retail. Finalizarea turnului Victoria City este programată pentru primul trimestru al anului 2016 şi este închiriată de către The Advisers Knight Frank", se menţionează în comunicat.

Victoria City este dezvoltat de Benevo, în parteneriat cu firma CD Capital, tot cu capital canadian.

Benevo este o companie privată de investiţii şi dezvoltare în Canada şi România. Topolinski a preluat anul trecut fabrica de pompe Aversa din Bucureşti, care urmează să fie relocată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici