Băsescu: Berceanu nu mai este ministru deoarece la Transporturi nu au fost atrase fonduri

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Pro TV, că Radu Berceanu nu mai este ministru al Transporturilor deoarece această instituţie nu a reuşit să atragă fonduri, el precizând că de decizia remanierii a fost a premierului.

23 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Berceanu nu mai este ministru deoarece la Transporturi nu au fost atrase fonduri

Băsescu: Berceanu nu mai este ministru deoarece la Transporturi nu au fost atrase fonduri (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"La unele ministere s-au atras bani (fonduri europene - n.r.) - la Ministerul Dezvoltării, la Mediu", a explicat preşedintele la Pro TV.

El a adăugat că, în schimb, la alte ministere nu au fost atrase fonduri.

El a menţionat în acest sens Ministerul Transporturilor, adăugând că, din acest motiv, Radu Berceanu nu mai este ministru.

Întrebat dacă el a cerut remanierea lui Radu Berceanu, şeful statului a spus: "Eu am cerut atragere de fonduri, ce a decis domnul prim-ministru a fost remanierea ministrului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici