Băsescu: Gazprom are tot interesul ca România să nu-şi exploateze resursele

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că Gazprom are tot interesul ca România să nu exploateze gazele din Marea Neagră, nici gazele de şist.

555 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Gazprom are tot interesul ca România să nu-şi exploateze resursele

Băsescu: Gazprom are tot interesul ca România să nu-şi exploateze resursele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Indiscutabil, Gazprom are tot interesul ca România să nu exploateze nici gazele din Marea Neagră, nuici gazele de şist, pentru că poate deveni exportator şi poate suplini o parte din piaţa Gazprom", a afirmat Traian Băsescu, într-o emisiune difuzată de B1 Tv şi evz.ro.

El a spus că "Gazprom şi Guvernul Federaţiei Ruse au tot interesul ca România să nu-şi exploateze resursele".

Băsescu a mai spus că sunt 10 companii care au licenţe pentru gazele de şist şi nu ştie de ce toată lumea este concentrată pe compania americană Chevron.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici