Băsescu: Ştiţi ce mă îngrozeşte: dacă se întoarce din nou criza?

Preşedintele Traian Băsescu s-a declarat îngrozit, mieruri seară, la Realitatea TV, de perspectiva întoarcerii crizei economice, afirmând că ar fi spus despre premierul Boc că este iresponsabil în cazul în care acesta ar fi mărit salariile bugetarilor.

66 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Ştiţi ce mă îngrozeşte: dacă se întoarce din nou criza?

Băsescu: Ştiţi ce mă îngrozeşte: dacă se întoarce din nou criza? (Imagine: George Calin/Mediafax Foto)

"Soluţia corectă, deşi eu am făcut apel, dar degeaba, a fost luat în glumă, este responsabilitate şi puţină solidaritate. Ştiţi ce mă îngrozeşte: dacă se întoarce din nou criza? Dacă se întoarce?", a spus Traian Băsescu la Realitatea TV.

El a mai spus că ar fi afirmat că Boc este iresponsabil în cazul în care şeful Guvernului ar fi mărit salariile.

"Dacă mărea pensiile, l-aţi fi aplaudat, dar prăbuşea ţara", i-a spus şeful statului moderatorului.

Pe de altă parte, el a spus că s-a lecuit de previziuni, atât de cele ale instituţiilor româneşti, cât şi ale FMI.

El a menţionat că instituţiile, inclusiv Fondul, şi-au revizuit de prea multe ori previziunile, iar nimeni nu poate face previziuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici