BLACK FRIDAY 2012: Îmbulzeală în magazinele din SUA, pentru oferte speciale - GALERIE FOTO

BLACK FRIDAY 2012 a debutat şi în Statele Unite ale Americii, mii de oameni luând cu asalt centrele comerciale şi magazinele pentru a prinde cele mai bune oferte ale acestora.

1276 afișări
Imaginea articolului BLACK FRIDAY 2012: Îmbulzeală în magazinele din SUA, pentru oferte speciale - GALERIE FOTO

BLACK FRIDAY 2012: Îmbulzeală în magazinele din SUA, pentru oferte speciale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ca şi în România, magazinele din SUA au de BLACK FRIDAY 2012 oferte atât la produse electronice şi electrocasnice, cât şi la îmbrăcăminte, produse pentru locuinţă sau jucării.

Mii de americani au luat cu asalt magazinele pentru a prinde oferte speciale de BLACK FRIDAY.

GALERIE FOTO

În România, BLACK FRIDAY 2012  a început, numeroase magazine anunţând reduceri substanţiale de preţuri.

Circa 4,1 milioane de români au auzit de campania de REDUCERI BLACK FRIDAY şi aşteaptă ofertele retailerilor, iar dintre aceştia 59,3%, respectiv 2,43 milioane, sunt interesaţi să facă achiziţii, potrivit unui studiu realizat de compania Daedalus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici