BRD Finance a redus dobânzile lunare la cardurile de credit cu 4 puncte procentuale

Compania de credite de consum BRD Finance IFN a redus dobânzile lunare aplicate cardurilor de credit MasterCard în lei cu patru puncte procentuale, la un nivel cuprins între 2,11% şi 2,21%, precum şi suma minimă de plată lunar cu patru lei, noua valoare a ratelor pornind de la 25 de lei.

34 afișări
Imaginea articolului BRD Finance a redus dobânzile lunare la cardurile de credit cu 4 puncte procentuale

BRD Finance a redus dobânzile lunare la cardurile de credit cu 4 puncte procentuale (Imagine: Mediafax Foto)

Noile dobânzi se aplică tranzacţiilor efectuate prin card pentru plata în rate, în ţară şi în străinătate, pentru utilizarea la terminalele POS, dar şi pentru retrageri de numerar de la bancomat.

Deţinătorii de carduri de credit BRD Finance beneficiază, în reţeaua magazinelor partenere, de diverse promoţii, precum reduceri de preţuri la produse, facilităţi de rambursare, diminuarea costurilor financiare sau primirea de bonusuri cu fonduri suplimentare pentru utilizarea cardurilor.

Cardul are o perioadă de graţie de maxim 47 de zile, în care compania nu percepe dobândă clientului pentru sumele utilizate. Totodată, cardurile co-branded au ataşată o asigurare de viaţă, care acoperă riscul producerii unor evenimente neprevăzute pe toată durata creditului, precum şomaj, deces, invaliditate şi incapacitate temporară de muncă.

BRD Finance, divizia de creditare în magazine a BRD-Groupe Societe Generale, furnizează credite de consum, auto, de nevoi personale, precum şi carduri de credit, având două carduri proprii şi 12 carduri co-branded MasterCard, emise în parteneriat cu mai mulţi retaileri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici