Elon Musk face o vizită în China pentru a discuta despre maşinile autonome

  • Proprietarul Tesla, Elon Musk, face o vizită în China pentru a discuta despre maşinile autonome.
  • Concret, Musk vrea să activeze conducerea autonomă pe maşinile Tesla din China.
  • Ţara asiatică este a doua cea mai mare piaţă a Tesla.
120 afișări
Imaginea articolului Elon Musk face o vizită în China pentru a discuta despre maşinile autonome

Elon Musk face o vizită în China pentru a discuta despre maşinile autonome

Elon Musk vizitează Beijing pentru a discuta despre activarea modului de conducere autonomă pe maşinile Tesla în China, anunţă surse citate de BBC.

Musk vrea să activeze Full Self Driving (FSD) în China şi să transfere datele colectate în străinătate pentru a-şi pregăti algoritmii.

FSD este disponibil în mai multe ţări, inclusiv în SUA, dar nu şi în China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici