Carrefour deschide alte două supermarketuri, în Timişoara şi Predeal

Grupul Carrefour deschide joi două supermarketuri Market în Timişoara şi Predeal şi ajunge astfel la o reţea de 89 de magazine sub acest format la nivel naţional, a anunţat retailerul.

497 afișări
Imaginea articolului Carrefour deschide alte două supermarketuri, în Timişoara şi Predeal

Carrefour deschide alte două supermarketuri, în Timişoara şi Predeal (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

De asemenea, marţi, compania a inaugurat un nou supermarket în Ploieşti cu o suprafaţă de 450 metri pătraţi.

Noul magazin Market din Timişoara, al patrulea din acest oraş, are o suprafaţă de 300 de metri pătraţi şi comercializează 4.600 produse, iar cel din Predeal are 500 metri pătraşi şi cuprinde 5.500 produse.

Carrefour mai deţine 27 hipermarketuri Carrefour, 46 magazine de proximitate Express, 7 magazine de proximitate Contact, 3 Supeco şi un magazin online.

Retailerul este parte a grupului francez Carrefour, care deţine peste 10.100 de magazine în 34 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici