Cel mai mare lanţ fast food din lume vine în România. Unde va fi primul restaurant Subway

Lanţul american de tip fast food Subway va deschide marţi primul restaurant din România, alte unităţi fiind deja anunţate în complexul Palas din Iaşi şi în Iulius Mall Cluj. Restaurantul din Bucureşti va fi amplasat pe bulevardul Nicolae Titulescu.

1826 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare lanţ fast food din lume vine în România. Unde va fi primul restaurant Subway

Cel mai mare lanţ fast food din lume vine în România. Unde va fi primul restaurant Subway (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iulius Group a anunţat anterior că a semnat contracte de închiriere cu lanţul american pentru restaurante în complexul Palas Iaşi şi în Iulius Mall din Cluj.

Principalii concurenţi ai Subway în România vor fi McDonald's, Burger King şi KFC.

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 36.500 de restaurante, în 99 de ţări, fiind cel mai mare lanţ de restaurante fast food din lume în sistem de franciză.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici