Un aeroport din Japonia se poate lăuda că nu a pierdut niciun bagaj din 1994 încoace

  • Skytrax, un site britanic de clasificare şi evaluare în domeniul aviaţiei, consideră Kansai ca fiind cel mai bun aeroport din lume în ceea ce priveşte livrarea bagajelor.
  • "Nu simţim că am făcut ceva special", a declarat Kenji Takanishi, un reprezentant al aeroportului Kansai, pentru CNN.
  • Iată topul celor mai bune aeroporturi în ceea ce priveşte livrarea bagajelor.
351 afișări
Imaginea articolului Un aeroport din Japonia se poate lăuda că nu a pierdut niciun bagaj din 1994 încoace

În timp ce aeroporturile din Singapore şi Doha concurează pentru titlul de "cel mai bun din lume", un aeroport se poate lăuda cu o altă realizare. Aeroportul Internaţional Kansai din Japonia (KIX) marchează 30 de ani fără să piardă niciun bagaj.

Într-un comunicat de presă, al şaptelea cel mai aglomerat aeroport din Japonia a precizat că nu a pierdut niciun bagaj de pasageri de la deschiderea sa în septembrie 1994. Aeroportul are o medie de 20-30 de milioane de pasageri pe an, notează Nikkei Asia.

În timp ce pasagerii companiilor aeriene sunt probabil fericiţi să ştie că bagajele lor vor ajunge la destinaţie cu ei, există un grup de oameni care nu fac mare caz de această realizare: personalul aeroportului.

"Nu simţim că am făcut ceva special", a declarat Kenji Takanishi, un reprezentant al aeroportului Kansai, pentru CNN. "Am lucrat aşa cum o facem în mod normal. Noi doar ne facem treaba în fiecare zi şi suntem recunoscuţi pentru asta. Suntem cu siguranţă fericiţi să primim acest premiu. Cred că personalul nostru, în special cei care lucrează pe teren, se simt şi mai mulţumiţi".

Topul celor mai bune aeroporturi în ceea ce priveşte livrarea bagajelor

1. Aeroportul Internaţional Kansai (Japonia)
2. Aeroportul Changi din Singapore (Singapore)
3. Aeroportul Internaţional Bahrain (Bahrain)
4. Aeroportul internaţional Hamad (Qatar)
5. Aeroportul internaţional Chubu Centrair (Japonia)
6. Aeroportul Helsinki-Vantaa (Finlanda)
7. Aeroportul Haneda (Japonia)
8. Aeroportul internaţional Taiwan Taoyuan (Taiwan)
9. Aeroportul internaţional Incheon (Coreea de Sud)
10. Aeroportul Internaţional Dubai (Emiratele Arabe Unite)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici