Ciolacu, cuvinte de laudă pentru Ford: Maşină cu brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc

„O reuşită majoră pentru industria auto românească. Este o maşină cu un brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc”, a spus premierul Marcel Cuolacu, marţi, la lansarea noilor modele Ford Transit Courier şi Ford Tourneo Courier.

558 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, cuvinte de laudă pentru Ford: Maşină cu brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc

Ciolacu, cuvinte de laudă pentru Ford: Maşină cu brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc

Premierul susţine că a vizitat trei hale de producţie şi că a fost impresionat atât de nivelul tehnologic, cât şi de profesionalismul angajaţilor de la uzina Ford din Craiova.

Mai mult, şeful Guvernului a făcut şi un drive test.

„Vreau să vă spun că sunt mândru de asemenea maşini, care pot rivaliza cu orice model concurent produs în altă fabrică a lumii. O reuşită majoră pentru industria auto românească. Este o maşină cu un brand American dar în mod clar cu suflet oltenesc. Nu spun asta doar pentru că se vede că s-a pus mult suflet în tot ceea ce ce s-a făcut aici, o spun mai ales pentru că la Craiova există şi fabrica de motoare, iar motorul este practic sufletul oricărei maşini”, a declarat Ciolacu,

El a amintit că a prins toate modelele fabricate în trecut la Craiova, de la Olcit la Daewoo, şi că acest lucru demonstrează că la Craiova există o tradiţie îndelungată în acest sector.

Marcel Ciolacu a precizat că producţia de la uzina Ford din 2022 constituie cel mai ridicat volum din istoria fabricii din Cariova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici