Citroen a prezentat primul model din gama DS, denumit DS3

Citroen a prezentat fotografii cu primul model din gama DS, denumit DS3, automobil care va fi dezvăluit oficial în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, şi care va fi lansat pe piaţa românească în luna aprilie a anului viitor, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, oficialii Citroen România.

41 afișări
Imaginea articolului Citroen a prezentat primul model din gama DS, denumit DS3

Citroen a prezentat primul model din gama DS, denumit DS3

În lunile imediat următoare maşina va fi lansată pe principalele pieţe pentru Citroen, printre care Franţa, Germania, Italia şi Spania, urmând ca în 2010 modelul să fie disponibil şi pe alte pieţe.

În România maşina va fi lansată în aprilie 2010 şi va fi disponibilă cu două motorizări diesel şi trei pe benzină.

Un concept al modelului DS3 a fost prezentat în primul trimestru din acest an, când Citroen a anunţat că va lansa linia DS, care include maşini distincte faţă de modelele tradiţionale Citroen şi care se diferenţiază de acestea printr-un design mai radical.

Maşinile din gama DS a Citroen vor fi comercializate în paralel cu celelalte modele Citroen.

Propulsorul diesel de 1,6 litri va fi disponibil în două variante de putere pe DS3, având 90 Cai Putere (CP), respectiv 110 CP.

Motorul pe benzină de bază va dezvolta 95 CP dintr-o capacitate cilindrică de 1,4 litri. Celelalte două motorizări pe benzină vor fi compuse dintr-un propulsor de 1,6 litri, disponibil în variantele de putere de 120 CP, respectiv 150 CP.

Modelul DS3 are 3,95 metri lungime, 1,71 metri lăţime şi 1,46 metri înălţime, iar volumul portbagajului este de 285 litri, potrivit Citroen.

DS3 se diferenţiază de celelalte modele Citroen prin posibilitatea pe care o oferă clientului de a personaliza maşina. Cumpărătorii vor putea alege modelul jantelor, culoarea caroseriei, a plafonului şi a carcaselor oglinzilor retrovizoare, se arată într-un comunicat al Citroen România, reprezentantul Citroen pe plan local.

La interior clienţii vor putea alege modelul planşei de bord, cel al terminaţiei shimbătorului de viteze şi vor putea opta pentru una dintre cele şapte teme de personalizate disponibile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici