Clienţii Vodafone pot transfera gratuit datele dintr-un telefon către un stick sau card de date

Vodafone România a lansat, marţi, un serviciu care permite transferul, indiferent de reţea, a informaţiilor dintr-un telefon vechi într-un nou terminal, în condiţii de siguranţă şi confidenţialitate.

1484 afișări
Imaginea articolului Clienţii Vodafone pot transfera gratuit datele dintr-un telefon către un stick sau card de date

Clienţii Vodafone pot transfera gratuit datele dintr-un telefon către un stick sau card de date (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Denumit Vodafone Transfer Conţinut, serviciul este oferit gratuit clienţilor Vodafone, este disponibil în reţeaua magazinelor Vodafone şi susţine şi transferul informaţiilor din telefon pe un stick sau card de date achiziţionat de la operator.

Pentru clienţii altor reţele, serviciul este tarifat cu 20 de lei în cazul transferului datelor dintr-un telefon vechi în altul nou şi cu 15 lei în situaţia transferului informaţiilor dintr-un telefon pe un card de memorie sau stick. În acest caz, cardul de memorie sau stick trebuie achiziţionat dintr-un magazin Vodafone, la un preţ începând cu 6,14 euro (TVA inclus).

"Astfel, la achiziţionarea unui nou telefon, schimbarea acestuia sau la simpla partajare de informaţii cu o persoană apropiată, utilizatorii îşi pot transfera, într-un mod facil, contactele, mesajele, fotografiile, clipurile, muzica, tonurile de apel şi aplicaţiile din vechiul terminal. De asemenea, serviciul poate fi utilizat şi pentru a păstra pe un alt dispozitiv o copie a informaţiilor din telefon", se arată într-un comunicat al Vodafone România.

Vodafone România este al doilea operator local de telefonie mobilă, cu 8,33 milioane de clienţi la 31 decembrie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici