Şi utilizatorii Vodafone pot plăti prin SMS călătoriile cu metroul

Utilizatorii Vodafone pot achita prin SMS, de luni, călătoriile cu metroul, a anunţat operatorul de telefonie mobilă, noua modalitate de plată fiind implementată, tot de luni, şi de către Orange România.

357 afișări
Imaginea articolului Şi utilizatorii Vodafone pot plăti prin SMS călătoriile cu metroul

Şi utilizatorii Vodafone pot plăti prin SMS călătoriile cu metroul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Începând de astăzi (luni, n.r.), utilizatorii Vodafone pot plăti prin SMS accesul în şapte staţii ale metroului bucureştean. Primele statii care permit acest tip de acces sunt Piaţa Victoriei, Universitate, Gara de Nord, Timpuri Noi, Politehnica, Grozaveşti şi Petrache Poenaru", se arată într-un comunicat al Vodafone.

Astfel, cu un SMS la numărul 7477, la un tarif de 0,5 euro (fără TVA), utilizatorii plătesc o călătorie cu metroul. Pentru două călătorii, plata se face printr-un mesaj la numărul 7492, tarifabil cu 0,9 euro (fără TVA), iar pentru zece călătorii este nevoie de un SMS la 7490 - tarif de 2,2 euro, tot fără TVA.

Pentru a avea acces în staţia de metrou, utilizatorii trebuie să apeleze, după plata călătoriei, numărul gratuit 1700 şi să apropie telefonul, în timpul convorbirii, de dispozitivul de validare dedicat, aflat la intrarea în staţie.

Serviciul de plată prin SMS a accesului la metrou a fost dezvoltat cu sprijinul Metrorex, operatorul reţelei de metrou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici