Companiile cer eficienţă. Costă doar 1 euro pe lună să îşi poată supraveghea angajaţii acasă

  • Angajaţii lucrează doar 6 ore din 8 cât nu sunt la birou
  • Nevoia companiilor de eficienţă le determină să apeleze la aplicaţii de supraveghere
  • Cu doar 1 euro pe lună, pentru fiecare angajat, companiile pot să îţi supravegheze munca
258 afișări
Imaginea articolului Companiile cer eficienţă. Costă doar 1 euro pe lună să îşi poată supraveghea angajaţii acasă

Lucrul de acasă costă companiile doar un euro pe lună pentru fiecare angajat, scrie Ziarul Financiar. Companiile sunt interesate tot mai multe de eficienţă, acum în timpul crizei. Aşa că folosesc aplicaţii ca să îşi împiedice angajaţii să irosească timpul de lucru stând pe Facebook, Instagram sau Netflix. Potrivit statisticilor, angajaţii care lucrează de acasă acordă doar 6 ore din 8 pentru munca propriu-zisă. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici