Conferinţă Ziarul Financiar: "Cheie, contact, sales - Cum relansăm industria auto din România"

Ziarul Financiar organizează, marţi, conferinţa "Cheie, contact, sales - Cum relansăm industria auto din România", la Hotel Radisson din Bucureşti, sala Atlas, cu începere de la ora 9.00.

249 afișări
Imaginea articolului Conferinţă Ziarul Financiar: "Cheie, contact, sales - Cum relansăm industria auto din România"

Conferinţă Ziarul Financiar: "Cheie, contact, sales - Cum relansăm industria auto din România" (Imagine: Shutterstock)

Piaţa auto a scăzut în primele trei luni cu 6,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 15.615 unităţi, pe segmentul autoturismelor vânzările fiind mai mici cu 6,9%, la 12.869 unităţi, potrivit datelor anunţate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile.

În acest context, Ziarul Financiar aduce la aceeaşi masă factori de decizie, specialişti şi reprezentanţi ai marilor companii ce activează în domeniul auto la o dezbatere asupra modalităţilor prin care se pot atrage noi investitori şi readuce pe plus vânzarile.

Viorel Dumitrescu - Consilier Direcţia Politici Industriale în Ministerul Economiei, Cristian Milea - Director General Opel Romania, Christian von Albrichsfeld - Director General Continental Automotive Romania, Nicolae Sorescu - Director General Rădacini Grup, Cristian Bica - Preşedintele Asociatiei Distribuitorilor şi Reparatorilor Autorizaţi Ford din România şi Director General Neste Automotive vor analiza poziţia României pe harta industriei mondiale, dar şi potenţialul României în atragerea de noi investiţii din partea componentiştilor.

Bogdan Alecu, redactor Ziarul Financiar şi moderator al evenimentului, îi va provoca pe invitaţii conferinţei şi la alte discuţii despre impactul programului Rabla între 2005 şi 2013, evoluţia vechimii parcului auto naţional, evoluţia gradului de poluare în marile oraşe din ţară si măsurile care pot fi adoptate pentru readucerea pe creştere a pieţei auto locale.

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul Ziarului Financiar la secţiunea conferinţe: http://www.zf.ro/conferinte/

Ziarul Financiar este brand-ul de referinţă al pieţei de business, pe piaţa românească. ZF îşi revendică poziţia de cel mai puternic ziar de business din România prin credibilitate, prospeţime şi exclusivitate a informaţiilor, adecvare pe target, tratare în adâncime a temelor de business. Ziarul Financiar oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie, prin ştiri, analize şi articole de opinie. Lider al presei de business din România, ZF se caracterizează prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate şi echidistanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici