Conpet semnează un contract de 42 mil. lei cu Petrotel-Lukoil pentru transportul ţiţeiului din import

Transportatorul de ţiţei Conpet Ploieşti (simbol bursier COTE) a semnat un contract în valoare de 42,6 milioane de lei cu rafinăria Petrotel-Lukoil din Ploieşti pentru transportul ţiţeiului din import.

178 afișări
Imaginea articolului Conpet semnează un contract de 42 mil. lei cu Petrotel-Lukoil pentru transportul ţiţeiului din import

Conpet semnează un contract de 42 mil. lei cu Petrotel-Lukoil pentru transportul ţiţeiului din import (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Contractul se va derula pe o perioadă de un an, începând cu 1 ianuarie 2015, potrivit unui anunţ publicat de companie pe site-ul bursei de la Bucureşti.

Luna aceasta Conpet a obţinut de la Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM) o majorare cu 20% a tarifului reglementat pentru transportul petrolului din import, aceasta fiind prima majorare a acestui tip de tarif din 2010.

Citeşte mai multe despre contractul semnat de Conpet pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici