Contract de 1,6 milioane euro pentru un studiu de fezabilitate pentru un pod peste Dunăre, la Brăila

CNADNR a semnat joi un contract de 6,98 milioane lei (1,58 milioane euro), cu TVA, pentru reactualizarea studiului de fezabilitate pentru un pod suspendat peste Dunăre, în zona Brăila.

342 afișări
Imaginea articolului Contract de 1,6 milioane euro pentru un studiu de fezabilitate pentru un pod peste Dunăre, la Brăila

Contract de 1,6 milioane euro pentru un studiu de fezabilitate pentru un pod peste Dunăre, la Brăila (Imagine: Florin Ceausu/Arhiva Mediafax Foto)

Acordul a fost atribuit asocierii SC I.S.P.C.F. SA - SC E.D.IN SRL - SC S.T.E. SRL - SC Pegaso Ingegneria SRL.

Finanţarea este asigurată în proporţie de 85% din fonduri FEDR şi 15% bani de la bugetul de stat.

"Obiectivul general este îmbunătăţirea competitivităţii economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport care facilitează integrarea economică în UE, contribuind astfel la dezvoltarea pieţii interne cu scopul de a creea condiţiile pentru creşterea volumului investiţiilor, promovarea transportului durabil şi a coeziunii în reţeaua de drumuri europene", se arată într-un comunicat al CNADNR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici