Dacia Duster - ultimele imagini postate pe internet - GALERIE FOTO

Motorizări Euro 5, pentru care nu se va plăti taxa de poluare, punctaje de peste 4 stele la testele de siguranţă EuroNCAP şi platforma tehnică preluată de la Nissan Qashqai sunt principalele zvonuri care au apărut pe forumuri cu privire la viitorul SUV Dacia Duster care urmează a fi lansat la începutul lunii martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva, informează "Ziarul Financiar".

161 afișări
Imaginea articolului Dacia Duster - ultimele imagini postate pe internet - GALERIE FOTO

Dacia Duster - ultimele imagini postate pe internet (Imagine: www.daciaclub.ro - reno.ro)

Primul "indiciu" care confirma utilizarea unei platforme diferite faţă de Logan o reprezintă numărul de prezoane (şuruburile pe care se montează janta) de la fiecare roată.

Citeşte mai multe despre noua Dacia Duster pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici