Dacia lansează şi în România ediţia limitată de modele de serie cu dotări superioare - Black Line

Dacia va lansa marţi în România o ediţie specială şi limitată de modele de serie, denumită Black Line, maşinile de culoare neagră şi cu echipări superioare variantelor obişnuite fiind prezente pe piaţa franceză de la începutul anului.

47 afișări
Imaginea articolului Dacia lansează şi în România ediţia limitată de modele de serie cu dotări superioare - Black Line

Dacia lansează şi în România ediţia limitată de modele de serie cu dotări superioare - Black Line

Ediţia Black Line dispune, pe lângă caracteristicile obişnuite ale modelelor de bază, de geamuri activate electric pe faţă, închidere centralizată sau direcţie asistată, tapiţerii noi cu cusături negre, vizibile, volan căptuşit cu piele şi sistem audio cu comenzi pe volan.

Directorul comercial al Automobile Dacia, Fabrice Cambolive a declarat în luna ianuarie că dacă seria specială Black Line, dedicată modelelor Logan, Sandero şi Logan MCV, va avea succes, acestea ar putea fi livrate şi pe piaţa din România.

Preţurile de bază pentru ediţia Black Line lansată în Franţa pornesc de la 9.600 euro pentru Sandero, 10.950 euro pentru Logan şi 13.350 euro pentru Logan MCV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici