Dacia va creşte producţia Duster până la finele anului

Automobile Dacia intenţionează să crească producţia modelului Duster, de la 260 de unităţi pe zi în prezent la 460 de unităţi pe zi, până la finele anului, producţia totală a uzinei urmând să fie similară cu cea de anul trecut, de aproximativ 300.000 de vehicule.

29 afișări
Imaginea articolului Dacia va creşte producţia Duster până la finele anului

Dacia va creşte producţia Duster până la finele anului (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Condiţiile de producţie de la Dacia nu pot fi modificate până la sfârşitul anului şi estimez că vor fi produse un pic peste 300.000 de maşini, la fel ca anul trecut. Suntem mai prudenţi opentru previziunile din a doua parte a anului, pentru că în majoritatea statelor europene programele gen «Rabla» vor înceta", a declarat, marţi, la conferinţa Mediafax Talks about Auto Industry, directorul general al Automobile Dacia, Jerome Olive.

El a spus că în prezent Duster reprezintă o treime din producţia totală, urmând ca raportul să fie ajustat în funcţie de cerere.

"Este prea devreme să ne pronunţăm, pentru că Duster a fost lansat, din punct de vedere comercial, în urmă cu două săptămâni, însă dacă solicitările o vor cere putem schimba capacitatea de producţie a modelului", a afirmat Olive.

Automobile Dacia este deţinută de grupul francez Renault.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici