Dacia Lodgy, în emisiunea Top Gear. Ce au spus prezentatorii despre noua maşină - VIDEO

Noul model Dacia, Lodgy, care va fi produs în Maroc, a fost prezentat de realizatorii Top Gear în cadrul emisiunii.

8173 afișări
Imaginea articolului Dacia Lodgy, în emisiunea Top Gear. Ce au spus prezentatorii despre noua maşină - VIDEO

Dacia Lodgy, în emisiunea Top Gear. Ce au spus prezentatorii despre noua maşină

"Am o veste bună. A apărut o nouă Dacia şi eu am o imagine cu ea. Iat-o, se numeşte Lodgy", a spus James May, în uralele şi râsetele publicului din studio şi ale colegilor săi de emisiune.

După câteva secunde, Jeremy Clarkson schimbă însă subiectul: "Să mergem mai departe" este afirmaţia care încheie scurta prezentare a noului model Dacia.

Automobile Dacia va lansa Lodgy în România în luna iunie, modelul urmând să fie produs la fabrica Renault din Maroc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici