Depozitarul Central a numit un nou director general, în locul Adrianei Tănăsoiu, în funcţie din 2006

Consiliul de Administraţie al Depozitarului Central (DC) a decis marţi încetarea mandatului de director general al Adrianei Tănăsoiu, aflată la conducerea Depozitarului din anul 2006, şi numirea pe postul rămas vacant a Silviei Buicănescu, anterior director Operaţiuni Decontare în DC.

212 afișări
Imaginea articolului Depozitarul Central a numit un nou director general, în locul Adrianei Tănăsoiu, în funcţie din 2006

Depozitarul Central a numit un nou director general, în locul Adrianei Tănăsoiu, în funcţie din 2006 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Consiliul de Administraţie al Depozitarului Central a decis, în şedinţa din data de 11.11.2014, încetarea relaţiilor contractuale de mandat dintre Depozitarul Central şi doamna Adriana Tănăsoiu", se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Depozitarului Central.

De asemenea, Consiliul de Administratie a decis numirea Silviei Buicănescu în funcţia de director general al Depozitarului Central.

Silvia Buicănescu are experienţă de 18 ani în piaţa de capital şi a ocupat anterior numirii în noul post poziţia de director Operaţiuni Decontare în cadrul Depozitarului Central, din anul 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici