Deschiderea magazinului Cocor, amânată pentru 2 octombrie

Deschiderea magazinului Cocor din Bucureşti, închis în 2008 pentru extindere şi modernizare, programată pentru luna septembrie, a fost amânată pentru începutul lunii octombrie, în urma solicitărilor chiriaşilor care nu au finalizat amenajarea spaţiilor.

275 afișări
Imaginea articolului Deschiderea magazinului Cocor, amânată pentru 2 octombrie

Deschiderea magazinului Cocor, amânată pentru 2 octombrie (Imagine: www.cocorstore.ro)

Magazinul Cocor va reuni peste 100 de branduri în raioane specializate pe fiecare din cele şapte niveluri existente.

"Inaugurarea oficială va avea loc pe 30 septembrie, iar deschiderea către publicul larg pe 2 octombrie, aceste date fiind stabilite în urma solicitării chiriaşilor cu lucrări de amenajare în curs de finalizare. Una din cele mai importante noutăţi de care consumatorii de modă autohtonă se vor putea bucura în această toamnă este existenţa primei galerii de designeri români din ultimii 20 de ani", se arată într-un comunicat al Cocor.

Situată la etajul al doilea, galeria va conţine creaţiile mai multor designeri români, dar şi branduri internaţionale. Cele mai recente contracte de închiriere au fost semnate de Guess by Marciano, Blumarine, Liu Jo, Anna Rachele, Cappodopera, Fairly, Trust, Virgin, Sarah Borghi, Rosy, Primavera, Adriana Agostini.

La începutul anului trecut, compania Cocor (COCR), proprietara magazinului, a anunţat că va deschide unitatea în luna mai dacă gradul de închiriere va fi de peste 85%, în caz contrar urmând să fie relansat în septembrie. Redeschiderea magazinului a fost programată iniţial pentru 2009, dar a fost amânată, potrivit proprietarilor, la solicitarea retailerilor.

Reconstrucţia a început în anul 2008, ca parte a unei investiţii de 24,5 milioane de euro finanţată din surse proprii şi printr-un credit de 19 milioane euro.

Pe lângă consolidarea seismică, lucrările de modernizare au vizat şi mărirea suprafeţei construită de la 10.000 de metri pătraţi la 25.000 de metri pătraţi, în timp ce suprafaţa închiriabilă a crescut de la 6.000 metri pătraţi la 10.000 metri pătraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici