Din ce mall-uri vom putea cumpăra haine H&M în România?

Suedezii sunt în negocieri cu marile centre comerciale bucureştene şi totodată, caută spaţiu pentru a deschide şi o locaţie stradală, potrivit surselor din piaţă. Se pare că retailerul suedez de fashion H&M va deschide primele magazine în România la sfârşitul acestui an.

306 afișări
Imaginea articolului Din ce mall-uri vom putea cumpăra haine H&M în România?

Din ce mall-uri vom putea cumpăra haine H&M în România? (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

Cele mai avansate discuţii la momentul actual sunt cu Plaza România şi Bucureşti Mall din Vitan, unde, potrivit unor surse apropiate negocierilor, contractul este ca şi semnat, fiind doar o problemă de timp până când se vor deschide magazinele. Cei de la H&M au tatonat destul de mult piaţa românească de fashion, primele zvonuri despre intrarea lor în România fiind din anul 2007. Negocierile cu cele două mall-uri bucureştene au început încă din ianuarie-februarie, în acest an.

Citeşte mai multe despre intrarea H&M pe piaţa din România pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici