Directorul general al Electrica a demisionat

Directorul general al companiei Electrica, Ioan Folescu, a demisionat, vineri, pentru că noua conducere a Ministerului Economiei şi-a exprimat neîncrederea referitoare la neimplicarea lui politică.

336 afișări
Imaginea articolului Directorul general al Electrica a demisionat

Directorul general al Electrica a demisionat (Imagine: Laszlo Raduly/Arhiva Mediafax Foto)

"În ultimii trei ani, când la conducerea Electrica s-a aflat Ioan Folescu, SC Electrica, cât şi filialele de distribuţie şi furnizare a energiei electrice din grup, au înregistrat profit evidenţiindu-se în acest sens Filiala Electrica de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord cu un profit de 11 % pe anul 2011, unde preşedinte al Consiliului de Administraţi este chiar Ioan Folescu", se arată într-un comunicat transmis de Electrica.

Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat, miercuri, că îi va schimba din funcţie pe toţi directorii generali ai companiilor de stat "care au furat şi au fost numiţi politic".

Electrica are capital integral de stat şi se află în subordinea Ministerului Economiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici