Directorul general şi cel administrativ al companiei Tarom, revocaţi din funcţii - surse oficiale

Christian Heinzmann, directorul general al companiei Tarom şi Tiberiu Ticlea, directorul administrativ au fost revocaţi din funcţii, luni seara, Gabriel Stroe este noul director interimar al companiei, au declarat surse oficiale pentru MEDIAFAX.

3496 afișări
Imaginea articolului Directorul general şi cel administrativ al companiei Tarom, revocaţi din funcţii - surse oficiale

Directorul general şi cel administrativ al companiei Tarom, revocaţi din funcţii - surse oficiale (Imagine: Bogdan Iordache/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, Christian Heinzmann, directorul general al Tarom şi Tiberiu Ticlea care ocupa funcţia de director administrativ au fost revocaţi din funcţie, luni seara.

Gabriel Stroe care este directorul financiar al companiei, va fi directorul general interimar, iar Florin Susanu, directorul de operaţiuni de zbor, va prelua funcţia de director general adjunct interimar, au mai declarat pentru MEDIAFAX aceleaşi surse.

Consiliul de Administraţie al Tarom s-a reunit luni seara, de la ora 21.00 iar directorul general al companiei, Christian Heinzmann nu a participat, acesta invocând motive de sănătate.

Este a doua şedinţă a Consiliului de Administraţie al Tarom din ultimele patru zile.

Administratorii Tarom au decis vineri să-l suspende din funcţie, de la 22 martie, pe directorul general al companiei, Christian Edouard Heinzmann, ca urmare a unor deficienţe de management, a anunţat ministrul de resort, Dan Costescu.

Corpul de Control al ministerului Transporturilor a publicat concluziile controlului efectuat la Tarom potrivit cărora compania nu a respectat Codul Muncii şi nu a implementat toate acţiunile din planul de management, fapt ce a dus la curse anulate şi pierderi pentru companie de un milion de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici