Două lozuri îndrăgite, lansate de Loteria Română după redeschiderea agenţiilor

Loteria Română lansează noi ediţii ale două lozuri îndrăgite: „Lozul vacanţei” şi „Lozul Mirilor”.

274 afișări
Imaginea articolului Două lozuri îndrăgite, lansate de Loteria Română după redeschiderea agenţiilor

Două lozuri îndrăgite, lansate de Loteria Română

Jucătorii care aleg să-şi încerce norocul cu „Lozul vacanţei” au şansa să câştige unul din cele două maşini puse în joc de Loteria Română pentru această nouă ediţie.

De asemenea, Loteria Română pune la bătaie pentru cea de-a şasea ediţie „Lozul vacanţei” 603.692 de premii în valoare totală de 3.720.000 de lei. Lozul costă 3 lei.

Pe de altă parte, „Lozul Mirilor” are peste 315.000 de câştiguri în valoare totală de peste 1,8 milioane lei. Cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt de 20.000 de lei

Lozul este disponibil în două variante grafice, mire şi mireasă şi poate fi cumpărat din orice agenţie loto cu 3 lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici